ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Μπορώ να επιστρέψω τη μάσκα μου;

 

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα της AirPop εφόσον πληρούνται οι παρακάτω όροι:

 • Για λόγους υγιεινής, η μάσκα σας πρέπει να είναι κλειστή και αχρησιμοποίητη, στην ίδια κατάσταση που την παραλάβατε. Η μάσκα σας πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.
 • Για τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να έχει γίνει πληρωμή χρησιμοποιώντας το αρχικό κανάλι πληρωμής.
 • Θα πρέπει να εκκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής εντός της περιόδου επιστροφής και σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που είναι εγκεκριμένοι από την AirPop.
 • Θα έχετε δεκατέσσερις (14) ημέρες να υποβάλετε αίτηση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων από την ημερομηνία που λάβατε το προϊόν. Και
 • Θα έχετε δεκατέσσερις (14) ημέρες να επιστρέψετε τη μάσκα από την ημερομηνία που υποβάλατε το αίτημα.

 

Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορώ να μη χρησιμοποιήσω την πολιτική αποστολής μετ’ επιστροφής για να επιστρέψω και να αντικαταστήσω το προϊόν ή για επιστροφή χρημάτων;

 

Η υπηρεσία δεν ισχύει για:

 • Χρησιμοποιημένες και ανοιγμένες μάσκες.
 • Έξοδα που σχετίζονται με απώλεια, κλοπή ή ζημιά του προϊόντος όταν αυτό επιστραφεί.
 • Αγορές:
  • Προϊόντων που δεν μπορούν να επιστραφούν, σύμφωνα με τους γενικούς όρους πώλησης του πωλητή ή του εμπόρου, π.χ. έχει περάσει η εξουσιοδοτημένη προθεσμία του πωλητή ή του εμπόρου για επιστροφή.
  • Έγινε πάνω από δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν από την υποβολή αιτήματος επιστροφής και αντικατάστασης ή από το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

 

Η επιστροφή και η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων από την AirPop θα μου κοστίσει κάτι;

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος δεν επιστρέφονται.

 

Πώς μπορώ να κάνω αίτημα επιστροφής βάσει της πολιτικής επιστροφής και αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων της AirPop;

Μπορείτε να μας στείλετε email στο support@airpophealth.com.

 

Τι πληροφορίες θα πρέπει να παράσχω μαζί με το προϊόν που θέλω να επιστρέψω και να αντικαταστήσω ή για επιστροφή χρημάτων;

Λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, ημερομηνία αποστολής, λόγο για την επιστροφή και φωτογραφίες της μάσκας χωρίς να έχει ανοιχτεί επισυνάπτονται ως απόδειξη.

 

Με ποιον τρόπο θα γίνει η επιστροφή χρημάτων;

Αν το αίτημά σας για επιστροφή γίνει αποδεκτό, θα λάβετε το αντίστοιχο ποσό άμεσα από το αρχικό κανάλι πληρωμής, μέσα σε περίπου δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που πάρετε ειδοποίηση ότι έχουμε εγκρίνει το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων. Όλες οι επιστροφές θα γίνονται σε λίρες στερλίνες.

 

Με ποιον θα πρέπει να επικοινωνήσω αν έχω κάποια απορία σχετικά με την επιστροφή και αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων από την AirPop;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επιστροφή και αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων από την AirPop, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@airpophealth.com

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Παρέχουμε περιορισμένη περίοδο εγγύησης ενός (1) έτους. Αυτή η περιορισμένη εγγύηση καλύπτει τυχόν ατέλειες στα υλικά ή την κατασκευή τους υπό συνθήκες κανονικής χρήσης κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.

 

Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει χρέωση για επισκευή/αντικατάσταση στις παρακάτω περιπτώσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης.

 • Δυσλειτουργία ή βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση ή αμέλεια.
 • Δυσλειτουργία ή βλάβη που προκλήθηκε από αδικαιολόγητη επισκευή ή τροποποίηση.
 • Δυσλειτουργία ή βλάβη που προκλήθηκε από φωτιά ή νερό ή από φυσική καταστροφή, όπως για παράδειγμα σεισμός.
 • Αισθητικές αλλαγές που συμβαίνουν στη διάρκεια της φυσιολογικής φθοράς και παλαίωσης (π.χ. μικρογρατσουνιές, ξεθώριασμα χρώματος).
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επίσημο τιμολόγιο από την AirPop.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ;

Αν θέλετε να κάνετε αξίωση για παροχή εγγύησης εντός της προθεσμίας αυτής, θα πρέπει να έχετε απόδειξη αγοράς και το σχετικό προϊόν. Συνεχίστε ως εξής:

 

 • Αν η αγορά έγινε από λιανοπωλητή, το πρώτο βήμα είναι να πάτε πίσω στο κατάστημα αγοράς και να κάνετε εκεί την αξίωση για παροχή εγγύησης. Πρέπει να προσκομίσετε το ελαττωματικό προϊόν της AirPop και την απόδειξή σας.
 • Αν ο πωλητής δεν είναι σε θέση να επισκευάσει/αντικαταστήσει το προϊόν της AirPop ή τα εξαρτήματά του, επικοινωνήστε με support@airpophealth.com για περαιτέρω βοήθεια.
 • Αν αγοράσατε το προϊόν από διαδικτυακό κατάστημα, στείλτε email στο support@airpophealth.com για να υποβάλετε αίτημα περί ελαττωματικού προϊόντος. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, όλες τις λεπτομέρειες που περιγράφονται με φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος και την αιτία που του αποδίδετε. Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πώς θα προχωρήσουμε.

 

Τυχόν ελαττωματικά εξαρτήματα που καλύπτονται από την περιορισμένη εγγύηση θα επισκευαστούν ή θα αντικατασταθούν δωρεάν.

Τα εξαρτήματα που θα αντικατασταθούν ή θα επισκευαστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης θα έχουν ως εγγύηση το υπόλοιπο της αρχικής περιόδου εγγύησης ή για εξήντα (60) ημέρες από την ημερομηνία της επισκευής ή αντικατάστασης, όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο.

 

Return form: Return Form EU